Velkommen

GLASFIBER DK
udvikler, designer og producerer glasfiberbaserede løsninger til byggeri, industri og håndværk. Vi har gennem mere end 35 år leveret utallige enkeltkomponenter og komplette løsninger til mange forskellige brancher.

Gennem vores engagementer i så forskellige løsninger som vægbeklædning af Københavns Metros underjordiske stationer, indretning af kølebiler, fremstilling af diverse glasfiberkar og beholdere til bl.a. bryggeribranchen, swimmingpools, snesikring af sporskifter, fremstilling og vedligeholdelse af maritime produkter, kunstværker, indretning af lokaler og restauranter, præfabrikerede badeværelser og mange andre specialløsninger, har vi en lang og bred erfaring med både design, forskellige produktionsmetoder, brandhæmmende produkter, miljø og varierende materialer.

Vi er derfor i stand til effektivt at rådgive vore kunder, store som små, med hensyn til valg af materialer, miljøfaktorer og produktionsmetoder, således at kunden får den mest optimale løsning i forhold til pris, design og udformning.

Send os en mail eller ring og få en uforpligtende snak om mulige løsninger til jeres projekt - stort som småt.

Med venlig hilsen
Martin LangeGLASFIBER DK INDUSTRISKELLET 3 3540 LYNGE TLF: 8230 3350 E-MAIL: INFO@GLASFIBER.DK